O nama

Tvrtka Terra Dom Agro osnovana je 2019. u Jakšiću gdje je i sjedište. Osnovna djelatnost je prodaja poljoprivredne mehanizacije i rezervnih dijelova.

Ideja za osnivanjem tvrtke koja se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije i rezervnih dijelova proizlazi iz stečenog dugogodišnjeg iskustva osnivača, te je glavni cilj i bio približiti ponudu poljoprivredne mehanizacije koje nije bilo na našim prostorima, te konkurentnijim cijenama i kvalitetom prodajnog programa ponuditi prihvatljivije, a kvalitetne proizvode našim kupcima.

Sam pristup prema poslu shvaćamo izuzetno profesionalno i sve Vaše upite rješavamo u najkraćem mogućem roku, jedino na taj način možemo ostvariti višegodišnju suradnju i povjerenje naših kupaca. 

Svojim kvalitetnim prodajnim programom osiguravamo zadovoljnog poljoprivrednika što nas zapravo pokreće da budemo bolji.

Mlad smo i perspektivan tim sa tendencijom širenja i rješavanja svih upita naših potencijalnih i stalnih kupaca, stoga Vam se unaprijed zahvaljujemo na Vašem kontaktu i budućoj poslovnoj suradnji.
 

Vaš Terra Dom Agro tim